Askeri Tekstil

Sizi koruduğumuz sürece, biz iyiyiz.

NATO kayıtlı üreticisi olan Noble Grup, NG Taktik ve Savunma markası ile sizlere en geniş tactical ürün yelpazesini sunar. NATO’nun ihtiyaç duyduğu Askeri malzemeler içerisinde yer alan taktik giyim ürünlerinin üretimini yapmaktadır. Web Sitemizden talepte bulunduğunuzda sayısız tactical ürün seçeneği ile sizlere yüksek kaliteli taktik giyim ve askeri kıyafet modellerini sunuyoruz.

Taktik Ürünlerimizi Keşfedin

Geleceği Düşünüp Sizin İçin Üretiyoruz.

NG Taktik ve Savunma markası ile ürettiğimiz Kişiye Özel İlk Yardım Setleri, Askerlik, Avcılık, Kampçılık, inşaat ve çeşitli faaliyetlerle ilgilenen kişilerin yardım ekiplerinin müdahalelerinden, sizi hayata bağlar. Kaliteli içeriği ile her durumda size destek olur.

NGD-IF002 BİREYSEL İLK YARDIM ÇANTASI

İhtiyacınız olduğu her an sizi hayata bağlıyoruz.

NGD-IF002 BİREYSEL İLK YARDIM ÇANTASI

İhtiyacınız olduğu her an sizi hayata bağlıyoruz.

Sahra çadırları (30 metrekare), açık havada konaklama veya ofis için kullanılan bir tür kamp yaşam ekipmanıdır. Her türlü iklim şartında kullanım için farklı konfigürasyonlarda kullanım için konfigüre edilebilirler. NG Tactical & Defence, NATO standartlarına uygun olarak tasarlanan Sahra çadırlarını her türlü iklim şartı ve ihtiyacına göre tasarlıyor. Böylece tüm askeri birimler için istenilen modülasyonu sağlar.